logo header

Turistaszálló

Őrtilos Turistaszálló A szálló a folyótól és a vasútállomástól kb. 100 méterre, a Duna-Dráva Nemzeti Parkban fekszik. Az épület téliesített, a szobák és a közös helyiségek fűthetőek. Nagy, zöld terület, tűzrakó és kiépített pihenőhelyek, sportpályák (tengo, foci, kosárlabda), valamint kültéri kemence tartozik hozzá. Az étkezőben video, hifi és társasjátékok,- a klubhelyiségben ping-pong asztal és asztali foci állnak rendelkezésre.

A férőhelyek száma max. 50 fő (igénybevétel minimum 10 fő). A szobák 2-10 személyesek, részben emeletes ágyakkal,- közös zuhanyzókkal. A 2 ágyas szobák fürdőszobásak. Az udvar zárt, parkosított.

A szállóhoz tartozik egy 70 négyzetméteres, teljesen felszerelt oktatóterem, mely előadásokra, csoportos foglalkozásokra.- illetve rossz idő esetén tornateremként is használható.

Nyaralás: várunk családokat, cégeket, egyéb csoportokat aktív vagy passzív hétvégékre, nyaralásra. Ellátás és programok igény szerint. Tréning: A hely alkalmas különböző tréningek helyszínéül, valamint egyéb oktatási célokra is. Horgászat: a Dráva, Mura, ártéri tavak. Napijegy-váltás a helyszínen lehetséges. Kirándulások: egynapos összejövetelek, rendezvények lebonyolítása igény szerint.

Őrtilos Turistaszálló Őrtilos Turistaszálló Őrtilos Turistaszálló

Info box

Turistaszállásunk már 2.190 Ft/fő/éj díjért is igénybe vehető!
Szolgáltatásaink árai elérhetőek itt: >>

Program, szórakozás

versenyképesek Őrtilos