logo header

Turistaszálló

Õrtilos Turistaszálló A szálló a folyótól és a vasútállomástól kb. 100 méterre, a Duna-Dráva Nemzeti Parkban fekszik. Az épület téliesített, a szobák és a közös helyiségek fûthetõek. Nagy, zöld terület, tûzrakó és kiépített pihenõhelyek, sportpályák (tengo, foci, kosárlabda), valamint kültéri kemence tartozik hozzá. Az étkezõben video, hifi és társasjátékok,- a klubhelyiségben ping-pong asztal és asztali foci állnak rendelkezésre.

A férõhelyek száma max. 50 fõ (igénybevétel minimum 10 fõ). A szobák 2-10 személyesek, részben emeletes ágyakkal,- közös zuhanyzókkal. A 2 ágyas szobák fürdõszobásak. Az udvar zárt, parkosított.

A szállóhoz tartozik egy 70 négyzetméteres, teljesen felszerelt oktatóterem, mely elõadásokra, csoportos foglalkozásokra.- illetve rossz idõ esetén tornateremként is használható.

Nyaralás: várunk családokat, cégeket, egyéb csoportokat aktív vagy passzív hétvégékre, nyaralásra. Ellátás és programok igény szerint. Tréning: A hely alkalmas különbözõ tréningek helyszínéül, valamint egyéb oktatási célokra is. Horgászat: a Dráva, Mura, ártéri tavak. Napijegy-váltás a helyszínen lehetséges. Kirándulások: egynapos összejövetelek, rendezvények lebonyolítása igény szerint.

Õrtilos Turistaszálló Õrtilos Turistaszálló Õrtilos Turistaszálló

Info box

Turistaszállásunk már 2.190 Ft/fõ/éj díjért is igénybe vehetõ!
Szolgáltatásaink árai elérhetõek itt: >>

Program, szórakozás

versenyképesek Õrtilos